Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrämsel


RÄDSLA

Stora parker och djupa skogar skrämmer en del.
Trånga utrymmen skrämmer somliga
Det kan kännas skrämmande att träffa en människa du inte sett på 10 år.
Rädsla att inte räcka till

En människa med högst normala egenskaper och
utan andra än högst normala defekter kan också känna rädsla

En människa utan rädsla existerar inte.

Fly inte från rädslan-utmana ditt mod




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-14 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP