Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLT VAR NÅGOT BÄTTRE PÅ CORNELIS VREESWIJK`S TID

Antikorruptionsgruppen
registrator.kansli@polisen
bör man inte lita på då där
finns målvakter att skydda
sina egna.

Men vad de flesta medborgare
inte är medvetna om är att det
är "Säkerhets och integritets-
skyddsnämnden som granskar
polisen och alla andra myndig-
heter om de följer den av FN-
deklarationens demokratiska
förordning,dock saknas någon
som granskar integritetsskydds-
nämnden och så vidare....

Några anonyma personer har
begärt kontroller över verksam-
heten på polisstationer runt om
i landet och det förväntas bli
omflyttningar av bemannad
personal när det börjar bli hett
eller kallt om fötterna medans
vaktbolagen är ett skämt bestå-
ende av målvakter till småpåve-
mafians springpojkar.

De som tror på en polis eller
politiker idag kan lika gärna
tro på Gud,Allah eller Jultomten,
medan samhället får den brotts-
lighet det förtjänat.

Poliser och andra myndigheter
är mycket farligare än smågang-
strarna och folk är även mer
rädda för vaktbolagens gubbar
än de fredliga fyllona som sitta
på stans parkbänkar och sjunga
Bellmans fyllevisor för det är
bara tillåtet på midsommarafton.

Allt var något bättre på Cornelis
Vreeswijks tid fast det fanns
samma skrot å korn då som nu.



-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2023-06-16 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP