Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina alltför stora skor


En doft som väckte
någonting till liv

några salta stänk
en vind
som havet bar

Din röda jacka
fast på någon annan
än dej

Så var det då
den där sommaren
då du var
någon annanstans

Mot avgrunden
jag föll

I väntan på
att du
och ingen annan
skulle stanna upp

och ändå söka
sätta ord på någonting

Men du var inte där

och i sömlöst rum
vankade rastlösheten
av och an

I dina trygga men
alltför stora skor

Fastän du själv
utan att ens söka
svara

eller förklara

Befann dej någon
annanstans








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-15 10:23



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja, dofter kan trigga gamla minnen! Här en fin och sorgsen berättelse om en frånvarande pappa (eller käresta?).
2023-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP