Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du sa.

du känner många-
jag svarade jag. kanske .
är blomman för dagen.
kan inte hjälpa ,
att alla vill prata med mig.,
vet djur älskar mig-
kärlek vid första ögonblicket.
av birgitta skrev i dag.
15 6 2023





...




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-15 12:39



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en kort och djup dikt om alienation, Bra!
2023-06-15
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP