Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På den gamla glada tiden låg ärendet och uppgiften ute på entreprenad. Någon kommer för att lyssna på musiken, andra tycker de stoppar upp trafiken, åter andra är där i god tro, men någon kommer visst för att på manfolk glo...


Sex är massa ord, ungefär på rim





Vaktparaden kan tänkas såväl gå som spela,
som medlem av den gäller det ej att vela,

den är ute stundom i så o'gjort väder,
i den har de granna gossarna nygamla kläder,

det kommer inget regn hur gossarna spelar än idag,
där förekommer nog mera av bris än drag.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-15 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP