Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text i gränsernas förundran. Av kerstin skriver. Texten lästes 2023 06 16. Då natten just börjat ta en ände med förskräckelse.


Kommentar på en text (2549) bara ord





När Anton fågelsträcker
sig efter smöret,
då är det

som grädde på
moset att kunna
ha ost på

det hårda livets
bröd... Hela livet
är som en

mängd pjäser, fogade,
hopsydda, till ett
lapptäcke om natten.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-06-16 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP