Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

särskilja

Aldrig varit vän av orättvisor
människor som anser sig själva
som förmer än andra
griper med tång om så behöves
eldklotet ur eld järnet
för sätta sitt bomärke på slavens rygg
skilja dem åt omöjligt
de blir ett med sitt värv
det måste vara
tomt och ödsligt i själen
vandrar i ett marmorpalats

sitter hellre under korkeken
och luktar på blommor



tyssstnad




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-06-16 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP