Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mulet och 23 grader


bortbjuden två dagar i sträck
igår var det alldeles för varm
idag mulet och helt underbart
tackade ja till kräftor hos taivännen
trädgården väntar
kan hinna litet till kvällen
trist men inget här sprider
några ljusa vibbar

ha en fin dag klokuggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-06-16 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP