Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN INDIVIDUALIST PÅ TERAPISOFFAN

Vilken flock tillhör ni ?

-Jag är inget flockdjur.

Men ni umgås väl socialt
med andra människor ?

-Det tog mig tid förstå
att socialt umgänge med
andra människor kan vara
indirekt skadliga för den
individuella utvecklingen.

Så ni menar att människor
på fullt allvar är ute efter att
skada varandra ?

-Studera mänsklighetens historia
så ser ni det destruktiva mönstret.

-

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2023-06-17 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP