Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

revir

lärde idag koltrast larmar
även om människa
kommer nära reviret
grannens barn knackade på
hittade en sko i en pallkrage
lillasystern hade kastat den,
varför? bryr mig inte
bara de inte kastat på fågeln

tystnaden som big bang
passerat
efter brandlarmet
konstigt verkade som fågeln
försökte få mig förstå
den satt på taket
och stormskällde
de känner igen mig

förklarade för barnen
koltrasten har ungar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-06-17 18:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Tack för idag klokuggla
2023-06-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP