Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synergi

Spänning och spegling vid ytan, men
jag vill inte bara vara batteri, jag vill
ned
med min kropp, luckra rum
på djupet
i jorden, i vattnet
kan vi sitta där och öva andas
vid guldet, silvret, bronset, kolet
pausa uppstigning
ibland
till vi släpper taget
reser oss upp.




Fri vers av Sjölinia
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-18 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjölinia
Sjölinia

Senast publicerade
Synergi
* Se alla