Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det sker

Likt en vindpust mitt i värmen

Eller en stilla sekund mitt i stormen 

Det är det där ögonblicket 

 Vi knappt hinner lägga märke till 

Som kan vara skillnaden i längden

För hur våra liv fortskrider framöver 

Men just i det ögonblicket det sker

Finns det en stor chans att vi missar 

Eftersom det stora ofta sker i det lilla

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-06-19 06:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra påminnelse om att leva med öppna sinnen.
2023-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP