Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


på kornet


då kappan med sorgmodigt bly
kastats bort
öch istället klätt sig i fjäder
kan själen klappa
sig på axeln
med tiden slipat
skärpan och luftar
missnöjet
hur samhällets olycksbarn
behandlas
inom olika led

då bär de trasiga vingarna





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-06-19 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP