Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit kritik på din text vakenjanne. Av Magdalena Eriksson 2023-06-19. Jag har redan lyckats förtränga hur och var jag fann din text. Men fann den tycks jag dock ha gjort.


Kommentar på en text (2667) bara ord




En del människor börjar redan tidigt
med att bli rivna och klösta. De har

mardrömmar om krig och fallande bomber,
söker fåfängt skydd bakom stenens kant och

vaknar skrikande och svettiga
eller bara tysta och skrämda.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-11-21 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP