Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I regn dis och timma, passar det att stundom rimma, sitta inne i framför braskamin ens värme där, hellre än att olja in jägarens gevär, så i lås går såväl tanke som plan, iaktta vädret ute samt månens ban...


Dagens rick 2023 06 20





En gåta skall väl vara svår,
vinterjackan läggs av då det blir vår,
då kommer istället fram en väst,
den för årstiden passar bäst,
författas gör böcker även i dessa år.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-06-20 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP