Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobilisering



Hjärntentaklen längtanslång och stark som knark.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-06-20 06:56



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
Så bra beskriven längtan!
2023-06-22

  lodjuret/seglare VIP
Om 'vi alla är i en öken' så förstår en själv varför det behövs resurser, inte en översvämning av vatten i sjörika områden, exempelvis kring öar, halvöar och
2023-06-21

  Respons VIP
Får en bild av kärlek beskriven på ditt eget speciella underfundiga sätt.
2023-06-21

  KYREUS of Sweden
...att få nå - ända fram.
2023-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP