Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek kärlek.

nu är ondskan,
slut för denna stund,
för denna grund.
kärlek kärlek.
kände jag lyste,
när jag tittade .
ut på min balkong.
där satt min lilla.
mir 2 år-
och bara lyste,
kisse jag älskar dig..
hennes ögon lyste,
hennes kärlek värmde.
hon hade fått .
kattgodis före,.,
av birgitta skrev i dag,
20.6 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-20 13:13



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
DEN SOM KÄNNER MÄNNISKOR ÄLSKAR DJUR
2023-06-20
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP