Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Sommarsolståndet nalkas...Opus 8717. Av Fale Bure 2023-06-20.


Kommentar på en text (2556) bara ord





En del människor står och kupar
med handen på ett visst avstånd från bilen,
så det ser ut som om bilen
skulle kunna rymmas i handen.

Andra gör likadant när solen skiner
på himlen, månen är uppe
eller så ser det ut som om
de har ståndet i handen...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-06-21 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP