Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för egen och andras skull..


Ringar över mörka vatten..


Att ge sig själv
en klapp på axeln ibland
behöver inte vara fel
Det kan ibland behöva
göras för egen del

Men inte alls av
något egoistiskt skäl

Utan för att också
låta känslan av att själv
må väl
Kan sprida sprida
sig likt ringarna på vattnet
och överbrygga en hel del

Av allt det där i livet
som för en själv
och andra kan gå fel








Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-22 09:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att uppskatta sig själv ger trygghet och kraft att även ställa upp för andra. Det har inget med egoism att göra.
2023-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP