Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ökenpustar över ängsmarker

Alls inte grönskande
men nyklippt
bruntonad gräsmatta

Midsommarblomster
flämtande och få
på våra ängsmarker

Ökenpustar
snor runt gaveln
leker med mig
ta fatt

Ingenting
är sig längre likt




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-22 15:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jeremia 5:25.
2023-06-26

  Fd stridspilot
Så sant. Klimatet har förändrats. Troligen pga mänsklighetens framfart.
Väl beskrivet.
2023-06-22

  Elinor Sörensson VIP
I denna värme och torka
förslår inte ett regnväder långt.
Fukten ångar snabbt bort. Som
här hos mig i morse.
2023-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Ånga kan det inte göra om fukt saknas.
2023-06-22

  BenGust VIP
"Ökenpustar"
"Midsommarblomster flämtande"
Det liksom ångar kring våra marker
innan regnet renar och rensar jord och andning. Förträffligt fångat.
2023-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Hrrrrmmm...Harklar sig i hörnet...
2023-06-22

  rostspik VIP
Eminent text på ämnet sommartorka.
Naturbetraktelser, tror du är oöverträffad där.
2023-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP