Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens vindar

Naturens vindar kommer
och fångar dig och snurrar
runt dig och skyddar dig.




Skapa | Skriva av Flygis
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-23 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flygis