Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HELA VÄRLDEN ÄR MIN!

Jag har pamfletter

och fyllda hyllor

Böcker som jag njuter av

Så jag har inget

behov av fyllor

Vill inte vara en slav

 

Om jag vill resa

finns Lundqvists böcker

om Indonesiens värld

Och jag kan läsa

Marxistiskt Forum

Sin vikt i guld är den värd

 

En del ska alltid

lägga sig i allt

Men sånt folk

släpps inte in

De får stå ute

och gnissla tänder

för hela världen

är min!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/6 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2023-06-23 18:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad mer behöver man?

Tusen tack för din helt underbara kommentar!
2023-06-23

  Vindsvala VIP
Hela världen i en bokhylla, då är man kung i sitt rike med böcker som sina bästa vänner.
2023-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP