Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lätt inspierad till att skriva, efter att ha läst något av en poetisk penna, kan det varit Fale Bure som burit denna? Blev delvis en variant på något jag skrivit då jag en gång varit något yngre.


Landade karameller 2023 06 25 (II)




-.-

En sådan här dag,
i stundens hetta,
ville jag bara bada,
i skugglöst detta,

där kan jag bada
bland sten och vatten
en stund för oss
som längtar natten.

-..-

Få numera tror
sig veta varför
baddräkten fått sitt

namn, men hotet
verkar i vilket
fall ännu hänge

i luften. Bikini
var väl ögrupp
med viss sprängkraft?

-...-

Hade förstås som helst velat, Matildas vunnit för att ha spelat, de var värda sitt guld, istället för att känna skuld, för sin ypperliga prestation, 'från station till station'...
'From station to station' är en gammal låt av David Bowie...


(Inspirerad av något Gunwale skrev)

-....-

Att läsa en penna som eder,
känns båd i själ som leder,
det är en salvelse sådan på nåder,
känslan pulserar i var åder,
sedan sig själv jaget säkert reder.









o




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-29 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP