Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djupa hav.

o höga stränder.
en dag lyckan vänder.
havets mörka djup.
havets mörka stup.
långt långt borta i fjärran öster,
hör jag långt borta röster.
röster från ett annat land.
vad finns det för band.
du är du.
precis just nu-
vi möttes en liten stund.
på dess ljuva grund.
lyckan kommer lyckan går.
jag ingenting förstår.
vi föddes en liten tid.
när livet är slut får vi frid.
av birgitta skrev23.6.2023

vet inte vad jag får alla dikter i från.
nedstämd mådde dåligt.
satt mig o skrev den här.
' får stå vid fönster för at få luft,
när dom röker tänker är det snart sista andetaget.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-06-25 12:41



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
SANNA ORD
2023-06-25

  Dennis Brinkeback VIP
"Jag har hört om en stad ovan molnen"
2023-06-25
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP