Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag klokuggla


krafter

de starkaste krafter
som finns
säjs vara
skräck kärlek och ensamhet

skräck toppar ligan
efter min erfarenhet
efter all ångest
det borde vara kärlek
och vänskap

förändringens vindar
har rivit upp vägarnas damm
och förändrat villkoren
för mänskligt liv
Varför blev det så?
framsteg måste gynna alla
och inte enbart eliten
den vägen leder mot diktatur
den gamla tiden var
inte god
det borde alla veta
och vara en del av ryggmärgen
läs historia
om någon glömt
våra förfäders möda
för dagligt bröd

ett intressant program
följa är historieätarna





















Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-06-25 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP