Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

festivalen klokuggla

sätter hoppet till
det utlovade skyfallet
då kommer det torra gräset
och tynande blommor
återvinna livet
grodor gröda och alla märgelgravar
reser sig på två ben
och andas då luften skänker
källarsvalka åt dem
som varit instängda
i den åtdragna korsetten
i tusen år
då banden klipptes av
kastades pinoredskapet bort

anm
liknelsen ganska
nära





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-26 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP