Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


återvinningen


den sista dunsen i containern
det halmgula gräset omgärdade allt
kommer regnet tända gnistan
och pynta halmhatten
i grönt med små blomknoppar

före 16.00 började orkestern försiktigt
därpå började ouvertyren
och regnet piskade taket
kom ihåg fönstret hos tvillingarna
stora rädda ögon mötte i dörren
och ängsliga röster
även de äldre
påverkades av mullret




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-06-26 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP