Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Duggregnet



kantade morgonen med brysselspets
allt det unkna hade försvunnit
berikade jorden
vind pustade ut och stänkte vatten
över klädet på strykbrädan
hela naturen andades lättare
en blomstängel hade knäckts
på den blå agaphantusen
men plantorna som ska lämnas
hukade i hinken där de stod gömda
och kikade över kanten
undrade om allt lugnat ner sig
gick vidare till den lilla dammen
kastade äggskal som sjönk
till botten
de hjälper till klarna vattnet









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-06-27 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP