Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med facit i handen vet vi, att om Saddam Hussein fått sitta kvar hade IS aldrig kunnat etablera sig och tusentals såväl irakiska som amerikanska liv hade räddats. Jag hatar USA.


VITA HUSET ÄR ETT RÅTTBO!

Vita Huset är ett råttbo

Det har alltid varit så

Men det skabbigaste aset

var Bush junior ändå

En figur så falsk som vatten

Troligen demonbesatt

Han ljög världen rakt i ansiktet

Propaganda dag som natt

 

Fabricerade "bevis" 

som presenterades som fakta

gav sen mördarna en klarsignal

för att flyga ned och slakta

Några kärnvapen fanns inte 

någonstans uti Irak

men det fortsatte att bubbla surt

i lögnernas kloak

 

LARZ GUSTAFSSON 27/6 2023

 

FOTO: ANDERS SUNDIN

 

https://www.svtplay.se/video/84JrLQG/historiens-basta-logner/2-invasionen-av-irak?info=visa

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2023-06-27 20:38



Bookmark and Share


  Koloristen
Helt korrekt!

"I hate America" (The Work)
2023-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP