Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


ryggen fri

tog samma stol som vid förra besöket
önskar hålla ryggen fri liksom
Wyatt Earp för överblick få
ogärningsmän smyger på tå
lyssnar till det låga sorlet vid disken
satt ensam bara njöt av friden
tänkte på de två som tog hissen upp
till hjärtavdelningen
efterkontroll
en taivän har bytt peacemaker
kände för en dammsugare
den ökade blodsockret
fortare än han som
drog snabbare än sin egen skugga




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-06-28 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP