Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snorklar mig fram *



visst händer det alla någon gång
då vi ligger i badet och trampar vatten
och snorklar oss fram
för inte drunkna av alla uppgifter
som helst ska lösas på en kaffekvart
för inte blodtrycket ska löpa amok
gör varje klok halt på stället
väter en handduk
dämpar både blodtryck
och arbetslust
allt går inte lösa på en dag
inte ens Gud klarade det

ha en fortsatt bra dag klokuggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-06-28 13:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
nä sannerligen inte

2023-12-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP