Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ursäkta att vi finns!


VI ÄR BARA SVENSKAR VI

"Det är bara vi på bussen

Därför pratar vi så högt vi vill!"

Vad man tydligen har missat

är alla passagerarna intill

Vi som dagligen ska plågas

utav er kakafoni

Vi som aldrig efterfrågas

Vi är bara svenskar vi

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/7 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2023-06-28 17:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du har aldrig bott i Gävle.
Detta är VÅR vardag.
2023-07-01

  Koloristen
Vågar påstå att en mycket stor majoritet utomeuropeiska invandrare är emot gängkriminaliteten. Sedan detta med att be om ursäkt för att finnas till, som de europeiska folken gör idag, det är ju vårt eget fel. Till sist, ett samhälle där man bara förväntas vara tacksam men inte delaktig blir givetvis försvagat och försämrat.
2023-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP