Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Människor är allvarliga ibland, de kan inte höra skillnaden mellan 'Du kan dra åt helvete' samt 'Jag kan... dra åt helvete, bara att jag gör det senare, jag har några ärenden på en annan plats än här, först'.


Flera människor kan inte se skillnaden






Flera människor kan inte se skillnaden eller faktiskt
inse, att det finns skillnader på snarlika företeelser.
Som skillnaden på att jämföra och jämställa.
Vilket förvånande nog även stavas olika.

Eller att visserligen säga sig förstå att en fråga
och ett påstående är något större än bara ? och !
Det sägs exempelvis vara skillnad på äpplen
och päron, hattar och mössor.

Lögnare av ett slag och lögnare av ett annat slag
eller än flera olika. De vilka praktiskt använder sig
av lögn och halvsanning för att 'komma vidare'.
Medan 'sjukliga lögnare' befinns 'inte kunna stå emot'.

Sedan finns det förstås författare, en som provocerar,
retas eller busar för att uppnå ett allmänt
eller personligt syfte, det förstås, begrips alltså,
förstås som i naturligt vis.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-29 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP