Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VETTVILLINGEN ORERAR OM SYND!

Vettvillingen orerar om synd

Men hur står det till med hans hälsa?

Vettvillingen skriver om andras synd

Vem är det han tror HAN kan frälsa???

Så håll nu rent framför din egen dörr

vettvilling, där hopas smutsen

Försök inte med mig

Jag har varit med förr

Om man knackar på fasaden

rämnar putsen!

 

LARZ GUSTAFSSON 29/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2023-06-29 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP