Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BULLDOZERN

Bulldozern manglar

allt i sin väg

Platt ligger bilar och kåkar

Bulldozern manglar

Det är bulldozerns kneg

Den brummar och krossar

och bråkar

Grötmyndigheten

säger ifrån

men det struntar bulldozern i

Jämna med marken

riv ner och stå i

så grötministern får tji

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2023-06-30 18:22



Bookmark and Share


  Koloristen
Sådär skall det se ut!
2023-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP