Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tomt


Inga Ting

Ur ingenting, klockan noll föddes idén…
Idén om tomhetstankstömning.
Jag tänker inget men levererar text ur just det.
Tomhet, för dig att läsa. Jag tömmer mitt tomma
sinne, för att kunna bli en del av ditt externa minne.
Jag tillhör inte din närhet men tack vare att du läser
detta finns jag ändå på nåt mystiskt vis där ändå.
Hur länge du minns mig beror på ditt internminne
och hur ofta du återkommer för att se hur mina texter
utvecklas eller kanske för att se hur jag som avatar har det.

Tack för dig!
Tack för mig!
Hoppas att du haft en trevlig helg :-).




Skapa | Skriva av PEFJ - Poesi
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-02 11:51



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Experimentell metatext. Ovanligt grepp, känns positivt.
2023-07-02
  > Nästa text
< Föregående

PEFJ - Poesi
PEFJ - Poesi