Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlings ankomst

Skogsnymfen njuter

smyckar håret sitt
med silvriga
droppar av regn

på bara fötter
mjukt vilande
i den fuktiga myllan

spejar hon
långt bortom
sjöar
hallonsnår
och blåbärsris

där marken
vibrerar av
en främlings
stundande steg




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-02 13:46



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Skogsnymfen speglar sina tankar
och förväntningar.
2023-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP