Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stoppa upp ert klimattjat!


MILJÖENGAGEMANG ÄR FÖR FJANTAR

Miljöengagemang är för fjantar

Jag vägrar att engagera mig

Miljöengagemang är för muppar

som gör allt för att irritera mig

Vänder ryggen åt deras plakat

och fortsätter nonchalera

Man må kalla mig rabiat

men man tvingas att acceptera

att jag inte lyfter ett finger

för att sänka klimatet

Jag kan höja mitt längsta finger

för att illustrera hatet!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/7 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2023-07-02 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP