Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Siam

natt blir till dag i ljusets rike
aldrig finner jag din like
värme mot armar och ben
ljuvligt mjuk och len
mun får en smultronkyss
alltid på språng mot nya hyss
trofasthet är ditt namn
öppen för dig är alltid min famn
din himmel är ständigt blå
inga moln finnes där uppå
djupt i mitt sinne
finns du alltid i mitt minne
du är och förblir
fastän tiden försvinner

Du är stark
går som en kung över jordens mark
dricker bäckens klara vatten
tassar runt faror i mörkaste natten
varje viskning du hör alla tuvor du känner
minns alla dina fyrbenta vänner

din himmel följer mig
tecknas över alla våra år
tills livets slut då de förgår





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-07-03 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP