Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TILL DE MISSUNNSAMMA

Ni borde väl vara nöjda nu

ni som gnällde att det var för torrt

Ni borde väl alla fröjdas nu

när hela juli regnar bort

Ni tillhör väl samma kategori

som tycker vintern är för kort

som bänkar er framför burken

när det blir Mongo-Lotto och sport

 

LARZ GUSTAFSSON 3/7 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-07-03 11:50



Bookmark and Share


  Koloristen
"Mongo-Lotto och sport"! Kanon.
2023-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP