Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Desert Eagle!(skönlitterär roman som uppdateras löpande)

Han drog fram gunnen och gjorde mantelrörelse och siktade på en kaktus 200 meter bort. Han siktade i 15 sekunder och kramade avtryckaren.
Ljudet av skottet ekade längs bergen och alla började skratta. Kaktusen delades på mitten. Han hade fått tag på en Desert Eagle-pistol på gatan i Teneriffa.
Desert Eagle är en stor kraftig pistol som används av den Israeliska militären.
Han hade betalat 450 Euro för den och fick med en ask extra ammunition.


Sex månader tidigare ...

Jones, Eric och Tyler bodde på ett hotell i Golf Del Sur i Teneriffa. Alla hade lämnat sitt liv i Sverige för att söka äventyr och leva sitt liv till fullo. Det fanns ingenting som betydde något för dem i Sverige längre. Jones pappa hade gått bort fyra år tidigare och han han hade fått ett stort arv på nästan två miljoner kronor. Varken Tyler eller Eric hade nån kontakt med sina föräldrar.
Jones var äldst, han var 34 år och Tyler och Eric var jämngamla och var fem år yngre än honom.
Tyler tänkte ofta på döden och Jones hade ibland dödslängtan. De tänkte att det var lika bra att dö som legender än att ruttna bort i sina respektive lägenheter och dö av en överdos eller supa ihjäl sig. Pengar fanns. De hade en ständig känsla av att tiden höll på att ta slut och att de måste leva nu. Alla tre mådde i perioder väldigt dåligt och de gick runt med en skavande klump i hjärtat. Eric hade också ett litet spelmissbruk, han spelade främst Black Jack och torskade allt som ofta alla sina pengar. Alla tre trodde på Gud och förstod att de var utvalda för något stort. Livet blir alltid svårare just innan din välsignelse kommer, det visste de.
De pratade ofta om Gud och Jesus med varandra och alla hade med sig varsin Bibel.
Eric var duktig på att slåss och hade varit i många gatuslagsmål, ofta blev han attackerad på stan helt utan anledning.
De delade på ett hotellrum. Tyler och Jones sov i dubbelsängen och Eric tog soffan. De hade åkt flyg från Stockholm tre dagar tidigare och mest tillbringat tiden vid poolen och utforskat gatorna runt hotellet litegrann och gått ut på restaurang och käkat.
Jones hade börjat prata med en söt tjej som jobbade på hotellet, hon hette Natalie och var spanjorska och de hade klickat direkt.

Grabbarna började bli sugna på weed en kväll. Det fanns inga som sålde i området de bodde i på grund av att det låg lite utanför en stadskärnan och närmsta ort var Playa De Americas som låg 25 minuter med bil bort.
Tyler och Eric ringde en taxi och åkte dit för att se om det gick att lösa medans Jones stannade kvar och spelade biljard med Natalie vid poolen.
Tyler och Eric vandrade runt på gatorna och tog en bärs och käkade varsin pizza på en restaurang vid strandpromenaden och sedan gick runt på gatorna för att leta.
De frågade en hippie som såg ut som en tomte om han visste något weed och han sa gå upp mot Mc Donalds, brukar hänga folk där som säljer. De hade börjat bli kväll och de hittade fram till Mc Donalds. Solen började gå ner. Eric fick ögonkontakt med en afrikan som sålde solglasögon och annat krimskrams vid strandpromenaden vid Mc Donalds bredvid ett stort köpcentrum. Eric viskade "weed?" och han sa "yes yes" och hjälpte just en kund och Eric gick och satte sig på stenmuren vid stranden och tog fram pengar ur plånboken och gick sedan fram igen till mannen igen och han följde med honom i en gränd mellan två restauranger och han tog diskret fram en påse med grönt och gav honom och Eric smusslade fram 30 Euro och gav till honom.
Han sa tack och han gick ut på gatan igen och träffade Tyler och de gick mot taxibilarna och åkte åkte tillbaka till hotellet.

De letade upp Jones. Han satt på rummet och drack en Red Bull och kollade på musikvideos på teven.
Senkvällen gjorde sitt intåg och de slängde påsen till Jones och bad honom att mecka. Han rullade upp en fet spliff med långa OCB-papper och de gick ut på balkongen och Jones tände den och tog några djupa bloss och passade den vänster till Eric som puffade och passade den till Tyler.
Stämningen var fin och allt kändes soft för grabbarna, de mådde bra - riktigt bra. Från balkongen kunde man skymta havet och palmerna utanför svajade i vinden. Bra musik spelades på hög volym från teven.

Eric hade med sig några hundra tabletter Sobril och ännu mer tabletter Gabapentin. Gabapentin är ett läkemdel mot nervsmärta och ångest. Eric hade 300mg kapslar. Sobril är en mild Benzodiazepin som är lugnande och används främst mot ångest. Han hade 15mg tabletter. De började regna och åska och de tände värmeljus på balkongen och satt i soffan och drack lite drinkar och öl och lyssnade musik och snackade. Eric bjöd på sina Sobril och de flummade på till sent på natten och sov sen gott tills långt fram på dagen.

Ännu en dag hade kommit och grabbarna vaknade vid 14-tiden och gjorde kaffe. Tyler och Eric startade dagen med ett glas rött. Jones drack kaffe och Red Bull och öppnade en Heineken och köpte tre kartor Gabapentin av Eric och poppade fyra stycken. Tyler meckade en joint som de delade på.
Låten "Vamos A La Playa" spelades från radion. Det var en av Tylers favoritlåtar när han var liten. Jones la lite freestyle-rapp till de Instrumentala delarna av låten.
Grabbarna hade aldrig mått så bra hela bra i deras liv som de gjorde nu. Friheten och kärleken hade omfamnat deras sinnen och hjärtan. De var inte rädd för döden utan försökte levde livet fullt ut, med insikten att livet har sitt slut och de hade accepterat det.
De bästa i livet hade inte hänt än. De visste inget om framtiden men kunde känna en skymt av den på andra sidan horisonten..

Grabbarna taggade ner till poolen, det var fredag och de tog varsin solstol medans folk satt och käkade, simmade och småbarn lekte. De var eftermiddag och de käkade lunch, badade lite och chillade. Det var fotboll på teven inne i hotellrestaurangen och Eric bettade 350 kronor på Liverpool som mötte Manchester United.
Natalie jobbade och Jonez gick och pratade med henne. Natalie var i 25-års åldern och kom från Gran Canaria. Hon hade en sexig kropp, tight rumpa och fina medelstora bröst hon hade långt svart hår och fina drag.
De var kvar vid poolområdet i några timmar. Liverpool vann matchen med 2-1 och Eric vann 425 kronor.
Grabbarna gick upp till rummet och duschade, poppade lite piller, meckade och undrade vad som hände ikväll. Eric föreslog karaoke och fest i Playa De Americas. Tyler tyckte det lät kul, och påpekade att de behövde mer weed också.
Jones var nere i hotellets supermarket och handlade lite och hade träffat några grabbar som bodde på samma våning några rum bredvid.
Det var en DJ och en graffitimålare. Båda var i 30-års åldern och presenterade sig som Mike och Fred.
De var från Barcelona och hade kommit till Teneriffa för att stanna en helg och vara DJ på en nattklubb, taga och måla graffiti i en gångtunnel.

Tyler hade gått på ett apotek och löst Kodeintabletter medans Jones var borta. Han hade frågat om Dolocatil med Paracetamol och lagt till "con Codeina" och fått två askar för några Euro styck. Kodein är en smärtstillande mild opiat som bildas till morfin i kroppen och är riktigt soft.

Klockan hade blivit kväll och det var fredag och alla hade duschat och tagit på sin fina kläder. Jones hade en Versaceskjorta, svarta byxor och en Maurice Lacroix-klocka. Eric hade en Hugo Boss t-shirt, vita Nike-shorts en Casioklocka och ett guldkors. Tyler hade en röd Lacostetröja och svarta Hugo Boss-shorts och ett guldarmband.
De bad hotellreceptionen ringa en taxi åt dem som kom utanför 10 minuter senare och hämtade upp dem och de åkte mot Playa De Americas ...

De gick runt och irrade på gatorna, kollade på tjejer och njöt av det fina vädret. De gick förbi ett Supermarket och alla köpte varsin läsk. Jones köpte även ett 10-pack kondomer och Eric köpte ett äpple..
De sköljde ner tre Dolocatil var med läsken. Eric hade en sin systemkamera med sig och de tog lite bilder av varann som minne. De visste inte hur länge de skulle bli kvar i Teneriffa med hade planer på att i vart fall stanna i tre månader eller så länge pengarna räckte. De hade inte oändligt med pengar och började prata om att skaffa mer, Eric föreslog att de skulle köpa 100 gram grönt eller börja slänga kokain. Tyler var bra på att göra affärer, han hade handlat med antikviteter och konst förut och kunde mycket om det. Jones hade sålt piller och tabletter hemma i Sverige vid sidan av sitt jobb som servitör. Främst piller han fick utskrivet av läkaren men även Xanor-stavar och Oxykodon som han fick tag på från utlandet.

De vaknade på lördag eftermiddag och de gick ut och gick förbi en kyrka och passade på att gå in, utanför satt en tiggare med en pappmugg och alla la lite mynt och sedlar i den och fick ett tack och en välsignelse av tiggaren.

Fortsättning följer ...

Fri vers av LittleBozz
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-07-03 14:28Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LittleBozz
LittleBozz