Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skönheten



de vackraste tingen som finns
går inte att se eller vidröra
de finns i våra hjärtan
vill spränga gränser ytan
nå skönheten som berör
jag vet den finns där
Den finns i allt under ytan
den bryter sig fram ur det inre
spränger alla dammar och fästen







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-07-03 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP