Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett facit ger svar *



om livet vore som ett
visste vi direkt hur fallgropar
skulle undvikas
Vore det paradiset då?
en önskedröm men
världen så stor
och människorna många
trådar och knutar
i all oändlighet
Många får stötskador
som frukten
när de trängs med
varandra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-07-04 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP