Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att skriva


En dikt med klös

Dikt av Julia Engström

Det är ju givet.
Klart jag har drivet.
Att få det skrivet.
Inget överdrivet.
Lite övergivet.
En gnutta överblivet.
Aningen förvridet.
Definitivt inte förtiget.
Hundra procent gediget.
En dikt med klös, precis som livet.







Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-04 17:04



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fina rim som går genom hela dikten!
2023-07-05

    ej medlem längre
Välformulerat!!
2023-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP