Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

miraklet


är det så vi bara kan ana
men inte förstår
under stenblockets hårda yta finns det mjuka förslutet
då allt skrymmande fallit till marken
famnas vi av ljuset
då kedjorna fallit
reser vi oss ur jorden
hör klockornas sång
befrielsens dag
född ur skuggornas värld

Minnen ur hjärtat vinns
din röst den härligaste musik
vilar i min famn - doftar i alla buketter
längtar dig
släck dagen och natten
släck alla stjärnor
hör inte andetagen

hör bara dina i mitt hjärta

oförgängligt ljuder ditt silverklara
strängaspel som förr




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-07-05 07:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekram klokuggla <3
2023-08-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP