Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Spik i soppan?? (genre: brandfackla). Av Gunwale 2023-07-04. Gunwale skrev på både engelska och svenska. Här har jag kommenterat på engelska, trots jag brukar skriva på svenska.


Kommentar på en text (2570) bara ord





It is many ways to consume things
or ways to go,
that is complicated to do,

eat or drink or take for short times pleasure.
And in the long run,
that things will surely kill 'för fun'...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2023-07-04 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP