Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän


Myrstack

deporterar dem varsamt
var och en för sig
du kanske finns där 


 


 




Fri vers (Fri form) av alicja lappalainen VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2023-07-06 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP