Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bryderi


uppstår inte då vi tittar in
i minnets skafferi
människor som inte kan byta spår
de på sin antika grammofon spelar
samma repiga skiva varje dag
Vem lyssnar till sådan musik?
musik ska öppna dörrar
i själens inre rum

godmiddag klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-07-06 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP