Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kuling


Idag har himlen hängt upp på streck
sin gråstrimmiga tvätt
och det skvätter stup i ett
hasseln skakar ut sin röda kalufs
förvånad över sitt vilda rufs

kuling har stämt fiolen
naturen svänger vilt med kjolen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-07-06 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP