Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att skratta åt eländet


Att skratta

Dikt av Julia Engström.

Att skratta tills man får ont i magen, det är det som gör livet värt att leva.
Jag o du, vi är båda lite skeva.

Det är i det trasiga o mörka som humorn finns, när motgångarna aldrig vill ta slut är det bara att garva.

Jag har gått på många nitar eftersom jag är en tokig slarva.

När livet sätter en på prov, så är det bara att le.

Då känns det genast lättare att på eländet se.





Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-06 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP